Hallo!
Mijn naam is David Muntinga.

Mijn passie is om ondernemers te helpen met ondernemen. Ik vind dat een ondernemer in veel gevallen zijn boekhouding zelf kan doen, ik ondersteun dan ook waar nodig. Ik ben mijn eigen bedrijf gestart om dit te kunnen verwezenlijken.

Wil je nou nog meer over mij weten? Neem dan een kijkje op mijn LinkedIn profiel. Ik kom ook graag bij je langs om onder het genot van een kopje koffie kennis te maken. Spreekt dit je aan? Neem dan snel contact met mij op!

Jij bent gestart met ondernemen omdat je een droom of een goed idee hebt. Super! Zo kan jij doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Ik ondersteun je graag op financieel vlak in je bedrijf, iets waar de meeste ondernemers minder sterk in zijn.

Inzicht in je boekhouding en geldzaken is belangrijk om je bedrijf te kunnen runnen. Kan je die ene uitgave wel doen? Blijft er daarna wel genoeg op je rekening staan om jezelf een salaris te kunnen betalen? Heb je wel geld gereserveerd voor de belastingen? Vraag ik wel de juiste prijs voor mijn product of dienst? Dit zijn situaties waar ik je graag mee help!